Fri frakt & Retur/ Snabb leverans / Fri retur

Varlion Summum Pro Padelväska Grön 2022

  • 895 kr
  • 795 kr
I lager
Skickas samma dag vid beställning före kl. 11.00
Betala säkert med Klarna eller Swish
Alltid fri frakt på padelracket

Summum Pro Padel Racket Bag - Dark Green 2022

STORLEK

Summum Pro Bag i färgen mörkgrön är Varlions största väska i en snygg grå design, med en volym på hela 54 liter (med andra ord minst 4 padelracketar!). 

FACK & FUNKTION

Väskan har precis som dess motsvarighet (i grå färg som du hittar här) mängder med fack, nedan har vi listat samtliga.

FACK & FUNKTION

Väskan rymmer mängder med fack, nedan har vi listat vilka.

  • Ett stort fack - Här kan du få plats med dina kläder, handduk, bollrör och liknande.  du kan förvara kläder, handdukar, bollpanna, tillbehör osv.

  • Två sidofack - Här får du plats med 4 padelracketar, två i varje fack. 

  • Termoskydd - Ett av facken har även ett s.k. termoskydd / termiskt skydd för att skydda mot höga och låga temperaturer. (OBS! Tänk på att detta inte innebär att du ska lämna din väska i bilen och utsätta dina rackets för onödiga temperaturskillnader!).

  • Två små fack - På sidorna hittar du två små fack - perfekt för att förvara små föremål eller personliga tillhörigheter som plånbok, telefon etc. 

  • Skofack - Naturligtvis har Varlion tänkt på att ha ett särskilt fack för dina skor - med tre små hål för att ge god ventilation. Dessutom underlättar det för smuts och grus att falla genom (så slipper du få allt på dörrmattan). 

Material

Väskan är gjord i motståndskraftigt och vattentätt nylon. På insidan är den vadderad och fodrad för att skydda din utrustning! 

Ryggsäck och vadderade skydd

Med all packning som denna väska rymmer så kan den lätt bli väldigt tung - därför har Varlion införlivat vadderade skydd i ryggen. Det underlättar eftersom du även kan bära väskan som en ryggsäck (vars remmar också är vadderade) och bagen har utformats med en ergonomisk design för att avlasta dina axlar.