Fri frakt & Retur/ Snabb leverans / Fri retur

Prisgaranti

Supreme Padels lågprisgaranti är allt annat än låg! 

Vi erbjuder en prisgaranti som innebär att om du (mot förmodan) inom 14 dagar efter köpet hittar samma vara, dvs. samma varumärke och modell, till ett billigare pris någon annanstans så får du köpa varan för samma pris som hos vår konkurrent. 

Dessutom bjuder vi på ett presentkort motsvarande 10% av varans värde, som tack för hjälpen. 

Har du redan beställt varan, eller till och med redan hämtat ut den? Då återbetalar vi mellanskillnaden och givetvis erhåller du ett presentkort om 10% motsvarande varans värde. 

Det kallar vi att vara Supreme!


*Prisgarantin  gäller inom 14 dagar från inköpsdatum mot uppvisande av kvitto eller kontrollerbara uppgifter om att varan, inklusive eventuell frakt, finns att köpa till ett lägre pris, t.ex en annons. Prisjämförelsen gäller mot svenska butiker inkluderat deras e-handel, och ska jämföras mot det slutgiltiga priset, inklusive rabattkoder som använts hos Supreme Padel. Garantin gäller dessutom för prissänkta produkter, dvs. lägre priser än ordinarie priser. 

Var uppmärksam på att prisgarantin inte gäller varor som säljs som "begränsat antal", beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.