Fri frakt & Retur/ Snabb leverans / Fri retur

Supreme Padel | Om oss

Supreme Padel vill inte vara som alla andra - vår strävan är att vara Supreme! 

Vårt mål är enkelt: Vi vill kunna erbjuda dig fullständigt förtroende för varje del av din utrustning på padelbanan. Du ska veta att ditt padelracket är det som passar din spelstil bäst, att varje slag går att lita på och att din utrustning presterar som förväntat, så du kan gå av planen som en vinnare. 

Vi tror att det bästa sättet att säkerställa att du får ut det mesta och bästa av din utrustning är att besöka ett av våra utprovnings-event, som du hittar under "Events". 

Tillsammans med tränare, leverantörer och experter hjälper vi dig i den snåriga djungeln av rackets, grepplindor, tillbehör och kläder. 

Tveka inte att kontakta oss om du saknar möjlighet att träffa oss på några av våra events, eller om du bara vill ha lite tips och trix.  

Vi tror helt enkelt på en personligare affär, så du kan bli Supreme!

Varför ska du handla av Supreme Padel? 

  • Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599:-.
  • Vi erbjuder alltid fri retur vid byte av vara.
  • Vi erbjuder en lågprisgaranti - om du (mot förmodan) inom 14 dagar efter köpet hittar samma vara, dvs. samma varumärke och modell, till ett billigare pris någon annanstans så får du köpa varan för samma pris som hos vår konkurrent. Dessutom bjuder vi på ett presentkort motsvarande 10% av varans värde, som tack för hjälpen. Det kallar vi att vara Supreme! Läs mer om vår prisgaranti här.
  • Vi erbjuder snabba leveranser inom Sverige då vi oftast levererar inom 1-2 arbetsdagar. 
  • Vi erbjuder en snabb och enkel kundservice. Vi besvarar som regel inkommande mejl inom 24 timmar!