Om Supreme Padel | sPadel.se

Välkommen!
Är du intresserad av allt inom padel har du kommit till rätt butik. Vi brinner för kvalitet, vilket genomsyras i hela vårt arbetssätt.
Hos oss lämnas inget åt slumpen!

Vision och affärside
Vi är övertygade om att vi med passion, erfarenhet och ett hjärta för idrott och service, kan leverera en upplevelse i världsklass för våra kunder. Vi vill kunna erbjuda alla som är intresserade av padel en möjlighet att testa rackets, oerhört snabba leveranser och en personlig service utöver det vanliga. Vi tror att vi, genom att ha ett nära samarbete och en god relation till våra leverantörer, kan leverera ett mervärde till våra kunder. Det är av yttersta vikt att ett besök hos vår kundservice upplevs som snabbt, smidigt och enkelt. Det kan vi åstadkomma genom att ha en utomordentlig process i hela leveranskedjan - hela vägen från start till mål.

Sortiment
Hos oss ska våra kunder hitta allt som behövs inom padel: padelrackets, skor, kläder, väskor, bollar och tillbehör ifrån både stora och internationellt välkända varumärken till nya nationella utmanare. Det som ska vara en gemensam nämnare bland samtliga varumärken är deras höga kvalité - vi jobbar kontinuerligt med att endast erbjuda de bästa produkterna och varumärkena.

Supreme Padel
Supreme Padel (med sPadel.se) grundades tidigt 2021 efter flera års planering och utvärdering av den befintliga padelmarknaden. Vi skapade en butik som månar om produkter med hög kvalitet, personlig kundservice och tillgänglighet oavsett var man bor och vilken tid på dygnet man vill införskaffa ny utrustning. När vi startade kunde vi enbart erbjuda ett fåtal varumärken men allt eftersom att vi växer och att ni - våra kunder och besökare - har lämnat önskemål så utökas vårt sortiment kontinuerligt. Vi är särskilt stolta att kunna erbjuda unika varumärken som exempelvis svenska DoPadel, anrika Slazenger, Fila, & Adidas samt de spanska kvalitetsmärkena Varlion, Royal Padel och Starvie.

Trygghet
Hos Supreme Padel ska du alltid känna dig trygg. Vi erbjuder därför fri frakt vid köp av padelrackets, fria byten samt full returrätt inom 14 dagar om du inte skulle känna dig nöjd.

Vi arbetar med starka och pålitliga leverantörer när det gäller betalning och transport, så som DHL, PostNord, Klarna, Swish och PayPal. Vi finns dessutom på Prisjakt.nu, Pricerunner.se, Trustpilot och Reco.se - oberoende hemsidor där du som kund kan betygsätta oss, se vad andra kunder har upplevt och även jämföra våra priser.

Vi ser framemot att få vara en del av dina fantastiska upplevelser - gärna utanför padeln i allmänhet, men på padelbanan i synnerhet!

Gå med i Supreme+

Anmäl dig till vår Supreme+ Kundklubb och ta del av mängder av förmåner.
✔ Upp till 12% rabatt på ditt nästa köp (även sänkta priser)
✔ Minst 5% rabatt på redan sänkta priser
✔ Exklusiva medlemsrabatter och VIP-kampanjer
✔ De senaste nyheterna - först!

Hur går det till?

STEG 1: VÄLJ DINA VAROR, UNIKA ERBJUDANDEN & LÄGG I VARUKORGEN.

STEG 2: BETALA TRYGGT MED KLARNA, SWISH ELLER KORT.

STEG 3: KONTROLLERA DINA KONTAKTUPPGIFTER.

STEG 4: KONTROLLERA DIN SKRÄPPOST!

STEG 5: KONTROLLERA SÅ ATT PAKETET ÄR INTAKT.

HÄMTA UT DIN VARA OCH NJUT!

Q & A

Vad tycker våra kunder?

TILLBAKA TILL TOPPEN