Fri frakt & Retur/ Snabb leverans / Fri retur

Vidar of Båstad CC Elite X

  • 3 095 kr
  • 2 295 kr
I lager

Passa på!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Priserna nedan gäller enbart vid köp av racket eller 24st rör bollar.

Skickas samma dag vid beställning före kl. 11.00
Betala säkert med Klarna eller Swish
Alltid fri frakt på padelracket

Form: Oversized Dropp

Tyngdpunkt: Medel / Hög
Kontroll: Medel
Kraft: Hög
Sweetspot: Mellan
Kolfiber: 3K Textreme Aluminium
Kärna: EV30 Black

När vi utvecklat kollektionen från Vidar Of Båstad så har vårt focus förutom att göra stilrena rack varit att hitta en balans, både en balans mellan kontroll och kraft samt att hitta den faktiska balansen eller tyngdpunkten som man även kan säga. För att lyckas med detta har vi valt nedanstående material och tillvägagångssätt:

Vidar Of Båstad Elite X är ett rack framtaget tillsammans med det svenska Padelproffset Pablo Figueroa. Pablo efterfrågade en kompakt kärna och en mjukare yta vilket resulterade i en utmärkande och mycket uppskattad träff.  Den kompakta kärnan gör att du som spelare får styra spelet och generera kraften själv, vilket gör att racket upplevs som lättkontrollerat, då inte bollen sticker iväg på samma vis som med ett soft rack. Dem som tidigare spelat tennis bör speciellt titta hit, då denna typ av material kombination ofta uppskattas av tidigare tennisspelare.

Racket har även en ny, tunnare ram som gör att man får en större sweet-spot, vilket gör att du även får bra känsla lägre ut mot kanterna av träffytan. Det har även fått ett utökat antal hål, vilket både bidrar till att racket rör sig snabbare genom luften, samt att sweet-spoten upplevs större.

När vi satte oss ner för att leta tillverkare, så upplevde vi att många andra leverantörer valde att gå mot länder där focus var kvantitet istället för kvalitet, vi ville göra det motsatta. Racket är därför framtaget i Sverige och tillverkat för hand i Spanien, av en av världens äldsta padelracks tillverkare, SANE padel. SANE är kända för att göra rack som är välbalanserade och snälla mot armbågen, vilket gjort att även vi kan erbjuda några av de bästa racken på marknaden när det gäller att förebygga tennisarmbåge.