Fri frakt & Retur/ Snabb leverans / Fri retur

Varlion Bourne Summum Prisma W 2022

 • 3 995 kr
I lager

Passa på!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Priserna nedan gäller enbart vid köp av racket eller 24st rör bollar.

Skickas samma dag vid beställning före kl. 11.00
Betala säkert med Klarna eller Swish
Alltid fri frakt på padelracket

2022 års padelrack från Varlion - Bourne Summum Prisma W(inter) 

Nu är den äntligen här - Uppföljaren till Mike Yanguas go-to vapen och padelracket 2021!

Naturligtvis har förra årets årets succé och populära BOURNE SUMMUM PRISMA fått en uppföljare - nu med ett uppfräschat utseende som andas premium!  Detta är ett magiskt rack och dess form är det racket hos Varlion som troligtvis genererar mest kraft!

Varlion Bourne Summum Prisma 2022 fortsätter med sin hybridform form (en blandning mellan dropp och diamant) och medelbalans - allt för att skapa maximal kraft utan att göra avkall på kontroll! 

GRADUAL HOLES - STORLEKEN HAR BETYDELSE 

LW Summum Prisma erbjuder en stor och generös sweetspot, och tack vare sin nya teknik "Gradual Holes" (som innebär att hålen på träffytan har borrats i varierande storlekar - ju närmare ramen desto större hål), skapas en mer homogen känsla över hela racketens träffyta. Med hela 76 hål utökas racketens sweet spot och kompenserar dessutom för eventuell styvhet ifrån ramen. 

PRISMA - En unik ram

Ramen med det läckra namnet PRISMA ger bättre aerodynamik, vilket resulterar i att du får alla förutsättningar för en snabbare och mer explosiv sving. Enligt Varlion så ska denna teknik minska luftmotståndet med  10%! Dessutom är ramens yttersta kant endast  några millimeter bred som gör att du kan gräva djupare efter bollarna utan att behöva tänka allt för mycket på stötar. Allt för att du ska få bättre acceleration och hantering av racketen.

SUMMUM

Varlion har valt att benämna sin unika form för SUMMUM vilket betyder att handtaget är 2 cm längre än på "normala" rackets, och dessutom är träffytan 1 cm längre. En magisk kombination för den som älskar tvåhandsfattade backhands, eller som kommer direkt från tennisen! 

WINTER (W) 

Varlions mjukare kärna (Winter-kärna) ger en bra studs och respons. Varlions kolfiber är dessutom detsamma som det Italienska och luxiösa varumärket Ferrari använder sig av - hela 12 000 trådar (12K Kolfiber).  Resultatet blir en oerhört bra exit på bollen utan att göra avkall på mjukheten - en otrolig känsla! Värt att nämna dessutom är att kolfiberns riktning är vriden 45 grader för att skapa en 3D-effekt som gör att fler kolfibertrådar används vid varje slag.

Slice-tech

Är du trött på att strukturen försvinner efter en viss tid? Aldrig mer säger Varlion! Tack vare en grov textur i planet som kallas för "SLICE" och att dessa är gjutna i ytan så kommer strukturen aldrig försvinna.

Handgjort i Spanien

Naturligtvis är denna modell gjord till 100% i Varlions egna fabriker i Spanien - och förhand. 

Vill du främst ha maximal kontroll? - Då rekommenderar vi LW Summum Prisma.

Vill du främst ha ett racket med grymma allround-egenskaper (kraft + kontroll?) - Då rekommenderar vi Maxima Summum Prisma.

 • Medel+/Avancerad (Nivå 6-10)
 • Herr/Dam/Unisex
 • Vikt: 350-370 g
 • Form: Dropp/Diamant
 • Balans: Medel
 • Kraft vs kontroll
 • Ram: 100% Kolfiber
 • Yttre kärna: 12k Kolfiber
 • Inre kärna: Winter-kärna
 • Yta: Ruggad