Såhär blir du bättre på padel!

av Sandeep Kumar på April 15, 2022

Hur blir du bättre på padel?

Lite som att fråga "hur långt är ett snöre" - men en sak är åtminstone säker, ju mer du tränar, ju bättre blir du (okej, till en viss nivå åtminstone). Utöver att träna med bollmaskin, som du kan läsa mer om här, så rekommenderar vi givetvis att ni tar en kurs eller lektion med utbildad padeltränare. 

Vi har ett fantastiskt samarbete med grymma Pro Level Padel, en padelakademi baserade i Stockholm. De står för samtliga av våra värderingar - hög kvalité, personlig kundservice och god tillgänglighet, oavsett din tidigare erfarenhet och nivå

Varför Pro Level Padel?

Pro Level Padel är en innovativ tränarakademi. Samtliga av Pro Level Padels tränare genomgår en grundlig och omfattande utbildning. Beroende på tränarens nivå erhåller de olika typer av certifieringar, vilka kan komma att utvecklas med ytterligare utbildning.

Genom sådan noggrann utbildning kan Pro Level Padel säkerställa att deras tränare har rätt kunskaper och utbildning beroende på elevens nivå. Vidare säkerställer de att samtliga tränare lär ut samma teknik och strategier – oavsett vem du använder som tränare.

Väljer du Pro Level Padel får du inte enbart en personlig tränare – du får ett helt team!

Tillsammans med oss på Supreme Padel har vi ett fantastiskt erbjudande. Du får 10% rabatt på samtliga kurser hos Pro Level Padel med koden ”Supreme10”, och 5% rabatt på alla produkter i vår e-handel (www.spadel.se) – gäller även redan nedsatta priser – med koden ”PLP5”.

Du bokar din kommande kurs, privatlektion eller grupplektion genom att mejla antingen kundservice@spadel.se eller info@prolevelpadel.com – märk mejlet med ”Supreme10” för att erhålla 10% rabatt!

Privat- och grupplektioner

Kom och träna med en licensierad och utbildad padeltränare!

Du kan välja att träna ensam, eller med upp till tre andra medspelare. Detta är oerhört roligt och ett fantastiskt sätt att utveckla din padel!

Pro Level Padel är väldigt flexibla och anpassar sig efter ditt tidsschema!

Kurser

Pro Level Padel erbjuder en stor variation av terminskurser och kortare kurser.

Introduktions- och nybörjarkurser är ett lysande sätt att kickstarta din padelkarriär.

För den lite mer vana padelspelaren, eller till och med den professionella, så är det ett utmärkt sätt att slipa på dina slag, förbättra din teknik och taktik för att uppnå perfektion!

Akademi för juniorer - 7-18 år

Pro Level Padel erbjuder även en helt egen och utformad akademi för juniorer, i ålderskategorierna 7 till 18 år.

Genom att sätta ihop ett särskilt program som är anpassat för barn och tonåringar i alla åldrar och nivåer får Pro Level Padels juniorer de bästa förutsättningarna för att välja om de enbart vill spela padel och få nya vänner, eller om de vill ta nästa steg och börja tävla på högre nivåer. Pro Level Padel erbjuder grupper för alla typer av nivåer och målsättningar!

 

-- 

DIEGO GAETE FUENZALIDA, Founder and CEO of Pro Level Padel  
- “We have to learn to be comfortable within out most uncomfortable zones

TILLBAKA TILL TOPPEN